Windows Güncellemesi Sonrası Yeniden Başlatma Döngüsüne Giren Bilgisayarlar İçin Geçici Çözüm

Microsoft'un en son Windows 11 güncellemesi bazı önemli özellikler sunuyor, ancak birçok kullanıcı, sistemlerini kullanılamaz hale getiren bir sorunla karşılaşmış olabilir.

Windows Güncellemesi Sonrası Yeniden Başlatma Döngüsüne Giren Bilgisayarlar İçin Geçici Çözüm

Microsoft'un en son Windows 11 güncellemesi bazı önemli özellikler sunuyor, ancak birçok kullanıcı, sistemlerini kullanılamaz hale getiren bir sorunla karşılaşmış olabilir. Şu an için tek çözüm, güncellemeyi geri almak ve şirketin bir düzeltme yayınlamasını beklemektir.

PC-Welt'in haberine göre, Microsoft, bazı bilgisayarlarda sonsuz yeniden başlatma döngüsüne neden olan bir sorun nedeniyle Windows 11 KB5039302 güncellemesinin dağıtımını duraklattı. Şirket bu hatayı çözdüğünde, güncelleme Game Pass, Dosya Gezgini, Emojiler ve daha fazlası için yeni özellikler ekleyecek.

Güncellemeyi Microsoft geri çekmeden önce uygulayan ve sistemlerini tam olarak başlatamayan kullanıcılar, yeniden başlatma döngüsünün devam etmesine izin vermelidir. Belirli sayıda başarısız denemeden sonra, Windows 11 Kurtarma Aracı görünmelidir. Bu araçla, Sorun Giderme > Gelişmiş Seçenekler > Güncellemeleri Kaldır > En son kalite güncellemesini kaldır seçeneklerini izleyin ve ardından tekrar başlatın.

Microsoft'un düzeltmeyi ne zaman yayınlamayı planladığı belirsiz, ancak KB5039302'nin bazı eklemeleri kademeli olarak dağıtılırken, bazıları tüm kullanıcılar için hemen görünecektir. Güncellemeyi yapan tüm kullanıcılar, Ekran Alıntısı Aracı, dokunmatik klavye ve USB bağlantıları için hata düzeltmeleri alacak.

Google Translate Yapay Zeka ile Çeviri İmkanlarını 110 Yeni Dile Açıyor
Google Translate, kullanıcılarına dev bir adım atarak 110 yeni dili çeviri yelpazesine dahil etti.

Bu arada, yavaş dağıtım, Dosya Gezgini'nde yerel 7-Zip ve TAR desteği ekliyor. Bu, kullanıcıların üçüncü taraf yazılımlar (7-Zip gibi) yüklemeden bu formatlarda arşivler oluşturabilmesini sağlar. Yeni bir sıkıştırma sihirbazı da mevcut ve Dosya Gezgini artık kullanıcıların dosya seçtiğinde daha net bir şekilde gösterecek.

Ayrıca, "masaüstünü göster" düğmesi varsayılan olarak görev çubuğuna geri döndü. Kullanıcılar, bu düğmenin konumunu Görev Çubuğu ayarları altında değiştirebilirler.

Buna ek olarak, Microsoft hesap yönetimi kullanıcı arayüzünü daha kolay gezinilebilir hale getirmek için yeniledi. Şirket, Game Pass'i daha agresif bir şekilde pazarlıyor ve bir Microsoft hesabına giriş yaptıktan sonra bir oyun oynamaya başladığında ana sayfada abonelik hizmetini tanıtan bir kart gösteriyor – ve daha rahatsız edici olarak, Ayarlar uygulamasında da gösteriyor.

Çin Mobil’in Yeni “Süper SIM Kartı” Devrim Yaratıyor: Daha Hızlı, Daha Güvenli ve Daha Çok Özellik Sunuyor
Çin Mobil, standart SIM kartları fersah fersah geride bırakan yeni “süper SIM kartı” ile teknoloji dünyasında heyecan yarattı.

Diğer değişiklikler arasında yeni emojiler, paylaşım penceresinden dosya kopyalama ve diğer küçük özellikler yer alıyor. Avrupa'da, yeni Windows 11 bilgisayarlar artık görev çubuğunda Copilot uygulamasını gösteriyor.

Bir sonraki büyük Windows 11 güncellemesi – 24H2 sürümü – bu yılın ilerleyen dönemlerinde gelecek. Bu güncelleme, Wi-Fi 7, HDR arka planlar, Windows çekirdeğinde Rust ve Sudo desteğini tanıtıyor. Snapdragon X PC'ler Arm Windows çalıştıranlar, geliştirilmiş üretici yapay zeka özelliklerini ilk olarak alacak, ancak Intel Core Ultra 200 veya Ryzen AI 300 CPU'larına sahip x86 sistemler bu özellikleri daha sonraki bir güncellemede alacaklar.

Önerilen

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro, bir tipster tarafından paylaşılan bilgilere göre 50 megapiksel Samsung S5KJN1 telefoto sensör ile donatılabilir. Xiaomi 14T Pro'nun, bu yılın ilerleyen dönemlerinde uluslararası pazarlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Akıllı telefonun beklenen çıkışı öncesinde, yeni bir sızıntı cihazın olası kamera özelliklerini ortaya çıkardı. Bir tipstere göre, Xiaomi 14T