WhatsApp, iPhone ve Android'de 1 Dakika Uzunluğunda Sesli Durum Güncellemeleri Sunuyor

WhatsApp, iPhone ve Android'de 1 Dakika Uzunluğunda Sesli Durum Güncellemeleri Sunuyor

Bu özellik artık hem Android hem de iOS sürümlerinde mevcut.

WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemeleri olarak daha uzun sesli mesajlar paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özellik tanıttı. Özellik, hem iPhone hem de Android sürümlerinde uygulamaya eklendi ve kullanıcılar cihazlarında bu güncellemeyi almaya başladılar. Meta'ya ait anlık mesajlaşma platformu, son zamanlarda AI tarafından oluşturulan profil resimlerini test etmek ve okunmamış mesajların sayısını temizleme seçeneği gibi birçok yeni özellik deniyor; tüm bunlar uygulamanın genel kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

WhatsApp'ta Daha Uzun Sesli Durum Güncellemeleri

Önceden, WhatsApp kullanıcıların durum güncellemeleri olarak 30 saniyeye kadar sesli notlar paylaşmalarına izin veriyordu. Bu, durum güncellemesi sayfasına giderek ve mikrofon simgesine dokunup basılı tutarak yapılabiliyordu. Şimdi, platform sesli notların süresini bir dakikaya çıkarıyor – bu özellik, uygulamanın en son güncellemesiyle kullanıma sunuluyor.

Bu özelliğin kullanılabilirliğini doğruladık ve cihazlarımızda bir dakika uzunluğunda sesli notlar kaydedip durum güncellemeleri olarak paylaşabildik. Özellik şu anda hem Android hem de iOS platformlarında mevcut. Bu özelliğin sunulması, uzun sesli mesajları durum güncellemesi olarak paylaşmak için bölmek zorunda kalan kullanıcılar için kullanım kolaylığı sağlayabilir, çünkü artık bunu sıkça yapmak zorunda kalmayacaklar.

WhatsApp genellikle güncellemeleri kademeli olarak sunar, bu nedenle bu özelliği cihazınızda almadıysanız, uygulamanızı en son sürüme güncellemenizi öneririz. Özelliğin gelmesi birkaç gün sürebilir.

WhatsApp Web Cihaz Bağlama Detaylı Kılavuz ve İpuçlarıyla Adım Adım Yol Haritası
WhatsApp Web, kullanıcılara mobil cihazlarındaki WhatsApp hesaplarına bilgisayarları üzerinden erişim sağlayan kullanışlı bir özelliktir. Bu yazıda, WhatsApp Web cihaz bağlama işlemini adım adım anlatacağız ve kullanıcıları bu konuda faydalı ipuçlarıyla donatacağız. 1. WhatsApp Web’e Giriş WhatsApp Web’e erişmek için tarayıcınızı açın ve web.whatsapp.com adresine gidin. Ardından, telefonunuzdaki WhatsApp

Diğer Söylentili WhatsApp Özellikleri

WhatsApp güncelleme takipçisi WABetaInfo'ya göre, platform kullanıcılarına birçok yeni özellik getirmeye çalışıyor. Son zamanlarda bildirilen özelliklerden biri, kullanıcıların yapay zeka destekli profil resimleri oluşturmasına olanak tanıyan "AI ile Oluştur" özelliğidir. Bu özellikle, kullanıcılar ilgi alanlarına, kişiliklerine ve ruh hallerine uygun kişiselleştirilmiş resimler oluşturmak için yapay zekayı kullanabilirler.

Geliştirilmekte olduğu bildirilen bir diğer özellik ise sohbet temalarıdır. Raporlara göre, WhatsApp yakında kullanıcıların beş önceden ayarlanmış temadan birini seçmesine izin verebilir - mavi, yeşil (varsayılan), gri, kırmızı ve mor. Bir tema seçmek, sohbetin rengini ve sohbet arka planını değiştirebilir - hepsi yeni bir tema seçici aracılığıyla.

Önerilen

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro, bir tipster tarafından paylaşılan bilgilere göre 50 megapiksel Samsung S5KJN1 telefoto sensör ile donatılabilir. Xiaomi 14T Pro'nun, bu yılın ilerleyen dönemlerinde uluslararası pazarlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Akıllı telefonun beklenen çıkışı öncesinde, yeni bir sızıntı cihazın olası kamera özelliklerini ortaya çıkardı. Bir tipstere göre, Xiaomi 14T