Web Üzerinde Snapchat Nasıl Kullanılır

Web Üzerinde Snapchat Nasıl Kullanılır

Snapchat web sitesini kullanmak, çoğunlukla Snapchat’i sohbet etmek için kullanıyorsanız, uygulamadan daha kullanışlı olabilir.

Snapchat başlangıçta yalnızca mobil cihazlarda mevcuttu, ancak şimdi PC veya Mac üzerinden web’de de Snapchat’i kullanabilirsiniz. İşte web’de Snapchat nasıl kullanılır.

Web’de Snapchat Nasıl Kullanılır

Bir tarayıcıda Snapchat’e erişmek için web.snapchat.com adresine gidin ve mobil uygulamaya giriş yapmak için kullandığınız e-posta adresi ve şifre ile oturum açın. Snapchat ayrıca ekstra bir güvenlik katmanı ekleyen kullanışlı bir hızlı kayıt özelliği sunar. Web’de Snapchat’e giriş yapmayı denediğinizde, giriş denemesini doğrulamak için telefonunuza bir bildirim alırsınız.

Telefonunuz yanınızdaysa, hemen onaylamak ve Snapchat hesabınıza erişmek için sadece Evet’e dokunun.

Web’deki Snapchat, tüm tarayıcılarda mevcut değildir; şu anda yalnızca Chrome, Safari veya Microsoft Edge’de mevcuttur. Ayrıca bu tarayıcıları bir bilgisayarda, telefonunuzda veya tabletinizde değil kullanmanız gerekecektir.

Oturum açtığınızda, sol tarafta arkadaşlarınızın bir listesini ve merkezde bir kamera simgesini görmelisiniz. Bu, arkadaşlarınıza anlık görüntüler yakalamanızı ve göndermenizi sağlar. Bunun için Snapchat’e kamera ve mikrofon erişimi sağlamanız gerekecektir. Herhangi bir anlık görüntüyü açmayı denerseniz, Snapchat size anlık görüntüyü görüntülemek için mobil cihazınızı kullanmanızı isteyecektir.

Ayrıca, Telefon simgesini tıklayarak Snapchat üzerinden bireysel veya grup araması başlatabilirsiniz. Benzer şekilde, biriyle konuşma başlatmak için birine mesaj gönderebilirsiniz.

Web sürümü, sohbetleri uygulama ile senkronize eder, bu yüzden platformlar arasında geçiş yaptığınızda hiçbir şeyi kaçırmazsınız.

Daha özelleştirilmiş bir deneyim için, ekranınızın sol üst köşesindeki ayarlar seçeneğine (dişli simgesi) tıklayabilirsiniz. Buradan, Snapchat temasını ayarlayabilir, bildirimleri ve ses efektlerini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir ve diğer hesap ayarlarını değiştirebilirsiniz. Snapchat’i bilgisayarınızda sık sık kullanmak istiyorsanız, ayrıca bir masaüstü kısayolu oluşturabilirsiniz.

Web Üzerinde Snapchat Kullanmanız Gereken Nedenler

Snapchat’ın web arayüzü, uygulama sürümünün birçok özelliğini içerirken, sohbet penceresine daha fazla alan ekler. Bu, arkadaşlarınızla olan sohbetlerinizi sürdürmenizi ve ayrıca sesli ve görüntülü aramalar yapmanızı sağlar.

Ancak, Snapchat web sitesinin de birkaç sınırlaması vardır: hikayenize resim gönderemez veya başkasının hikayesini görüntüleyemezsiniz. Ancak, isterseniz anlık görüntüler çekebilir ve bunları arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Bu, Snapchat çizgilerinizi sürdürmenizi sağlamalı ve Snapchat puanınızı artırmanın en iyi yollarından biri olmalıdır.

Web sürümü, diğer her şeyden çok uygulamanın sohbet özelliklerine odaklanmıştır. Daha büyük ekran bunu mümkün kılar, bu yüzden Snapchat’i çoğunlukla direkt mesajlaşma ve grup sohbetleri için kullanıyorsanız, web sürümü çok yardımcı olabilir.

Önerilen

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro, bir tipster tarafından paylaşılan bilgilere göre 50 megapiksel Samsung S5KJN1 telefoto sensör ile donatılabilir. Xiaomi 14T Pro'nun, bu yılın ilerleyen dönemlerinde uluslararası pazarlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Akıllı telefonun beklenen çıkışı öncesinde, yeni bir sızıntı cihazın olası kamera özelliklerini ortaya çıkardı. Bir tipstere göre, Xiaomi 14T