Nothing Phone 2a, 29 Mayıs'ta Yeni Kırmızı ve Sarı Renk Seçenekleriyle Piyasaya Sürülebilir

Nothing Phone 2a, 29 Mayıs'ta Yeni Kırmızı ve Sarı Renk Seçenekleriyle Piyasaya Sürülebilir

Son birkaç gündür Nothing, sosyal medyada Phone 2a'nın yeni renk seçeneklerini tanıttı.

Nothing Phone 2a, 29 Mayıs'ta yeni Kırmızı ve Sarı renk seçenekleriyle piyasaya sürülebilir. Şirket, Salı günü yaptığı gizemli bir sosyal medya gönderisiyle bunu ima etti. Akıllı telefon ilk olarak Siyah ve Beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle piyasaya çıkmıştı. Carl Pei liderliğindeki akıllı telefon üreticisi, debutundan birkaç ay sonra bütçe dostu akıllı telefonu için üçüncü bir Mavi renk seçeneği de tanıttı. Mavi varyant, özellikle Hindistan için üretildi. Nothing ayrıca önümüzdeki aylarda, The Community Edition Project aracılığıyla akıllı telefon meraklıları tarafından sunulan bir tasarımı kullanacak olan Phone 2a'nın Community Edition varyantını da piyasaya sürecek.

Nothing Phone 2a Beklenen Renk Seçenekleri

Bir X gönderisinde, Nothing'in resmi hesabı, "Özel bir şey. Yarın." ifadesini paylaştı. Bu gönderi, her bir rengin onaltılık (hexadecimal) renk kodu, CMYK ve RGB numaraları ve RAL renk standardı gibi detayları içeren üç renk – Mavi, Kırmızı ve Sarı – ile birlikte bir teaser görüntüsüyle birlikte geldi.

Kriptik bir gönderi hakkında resmi olarak herhangi bir bilgi verilmese de, muhtemelen Phone 2a için tanıtılacak olan yeni renk seçeneklerine işaret ediyor. Akıllı telefon, küresel olarak Siyah ve Beyaz renk seçeneklerinde bulunurken, yeni tanıtılan Mavi varyant yalnızca Hindistan'a özgüdür.

Son birkaç günde, Nothing'in X hesabı bağlamsız bir şekilde birkaç gizemli gönderi paylaştı, belki de yeni renk seçeneklerinin açıklanmasına kadar heyecanı artırmak için. Ancak, yeni renk seçeneklerinin yalnızca kozmetik değişiklikler getirmesi bekleniyor. Özellikle, Nothing ve Nothing India'nın X hesapları, şimdi kırmızı ve sarı noktaları içeren 'Nothing (R)' metniyle profil resimlerini değiştirdi.

WhatsApp, iPhone ve Android’de 1 Dakika Uzunluğunda Sesli Durum Güncellemeleri Sunuyor
Bu özellik artık hem Android hem de iOS sürümlerinde mevcut. WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemeleri olarak daha uzun sesli mesajlar paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özellik tanıttı. Özellik, hem iPhone hem de Android sürümlerinde uygulamaya eklendi ve kullanıcılar cihazlarında bu güncellemeyi almaya başladılar. Meta’ya ait anlık mesajlaşma platformu, son zamanlarda AI

Yaklaşan tanıtım için bir ipucu da Flipkart'ta mikro bir site olarak yayında. Sayfa, "Güçlü bir şekilde eşsiz bir renk hikayesi" diyor ve 'yakında geliyor' metnini taşıyor. Resmi olarak Phone 2a'yı belirtmese de, sonraki metinlerde belirli akıllı telefonun övgülerini listeliyor.

Nothing Phone 2a fiyatlandırması ve bulunabilirliği

Nothing Phone 2a'nın fiyatı Hindistan'da 8GB+128GB varyant için Rs. 23,999, 8GB+256GB varyant için Rs. 25,999 ve 12GB+256GB varyant için Rs. 27,999 olarak belirlendi. Telefon, Siyah, Mavi ve Beyaz olmak üzere üç farklı renkte sunulmaktadır. Akıllı telefon yalnızca Flipkart üzerinden satılmaktadır.

Önerilen

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro, bir tipster tarafından paylaşılan bilgilere göre 50 megapiksel Samsung S5KJN1 telefoto sensör ile donatılabilir. Xiaomi 14T Pro'nun, bu yılın ilerleyen dönemlerinde uluslararası pazarlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Akıllı telefonun beklenen çıkışı öncesinde, yeni bir sızıntı cihazın olası kamera özelliklerini ortaya çıkardı. Bir tipstere göre, Xiaomi 14T