Moto G85 5G Tasarım Görselleri Sızdırıldı; Kavisli Ekran ve İnce Çerçeveler Görüldü

Moto G85 5G Tasarım Görselleri Sızdırıldı; Kavisli Ekran ve İnce Çerçeveler Görüldü

Moto G85 5G, duyurulmamış bir Qualcomm Snapdragon 4 Gen 3 SoC ile güçlendirilebilir.

Moto G85 5G'nin, Eylül 2023'te Hindistan'da tanıtılan Moto G84 5G'nin halefi olarak bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Sözde Motorola cihazı, son zamanlarda birkaç rapor ve sızıntının parçası olarak görüldü ve bu da yaklaşan bir lansmana işaret ediyor. Henüz kesin bir lansman takvimi bulunmamakla birlikte, akıllı telefonun sızdırılmış tasarım görselleri şimdi çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Moto G85 5G'nin fiyatı da yakın zamanda bir perakende listesi kazası ile sızdırıldı.

Moto G85 5G Sızdırılan Görseller Tasarım Anahtar Özelliklerini Ortaya Koyuyor

ToolJunction tarafından paylaşılan bir blog yazısı, Moto G85 5G'nin sızdırılan tasarım görsellerini paylaştı. Cihaz, çift arka kamera modülü ile mavi bir renk seçeneğinde görünüyor. Modüldeki gravür, telefonun optik görüntü sabitleme (OIS) ile 50 megapiksel bir ana kamera alacağını öne sürüyor.

Moto G85 5G'nin arka kamera modülü, önceki modele kıyasla farklı bir tasarıma sahip görünüyor. İki kamera sensörü, dikey olarak düzenlenmiş iki ayrı dairesel birim içinde yer alırken, bunlara bir eliptik LED flaş birimi eşlik ediyor.

Görsellere göre, Moto G85 5G mat, dokulu bir arka panele sahip olabilir. Cihazın sağ kenarında güç ve ses düğmelerinin yer aldığı görülüyor. Alt kenarda bir USB Type-C şarj portu bulunuyor.

Ön tarafta, Moto G85 5G'nin kavisli bir ekranı ve ince, uniform çerçeveleri olduğu görülüyor. Bu, eski Moto G84 5G'nin düz, biraz daha kalın çerçevelerinden farklı. Ön panel, ekranın üst kısmında ortalanmış bir delikli kamera yuvası ile gösterilmiştir.

Moto G85 5G, Lansmanından Önce Geekbench’te Ortaya Çıktı, Snapdragon 4 Gen 3 Yonga Seti ile Donatılmış Olabilir
Moto G85 5G’nin son bir benchmarking websitesinde yayınlanan bir listeye göre 8GB RAM ile donatılacağı belirtiliyor. Moto G85 5G, bir benchmarking websitesinde ortaya çıktı, bu da şirketin bir sonraki orta segment G serisi akıllı telefonunun yakında tanıtılacağı anlamına geliyor. Lenovo’ya ait olan akıllı telefon üreticisi, Moto G84 5G’yi Eylül 2023’te

Moto G85 5G Anahtar Özellikler ve Beklenen Teknik Özellikler

Kod adı 'malmo' olan Moto G85 5G, yakın zamanda Qualcomm'un duyurulmamış Snapdragon 4 Gen 3 yonga seti ile Geekbench'te görüldü. Listeleme ayrıca telefonun Android 14 tabanlı bir kullanıcı arayüzü, Adreno 619 GPU ve 8GB RAM ile gelebileceğini öne sürdü.

Bu arada, bir Avrupa perakende sitesinde kazara yapılan bir listeleme, Moto G85 5G'nin 300 EUR (yaklaşık 27,100 Rs) fiyatla satışa sunulabileceğini öne sürdü.

Önerilen

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro Kamera Özellikleri Küresel Lansman Öncesinde Sızdırıldı, 50 Megapiksel Ana Kamera Özelliğine Sahip Olabilir

Xiaomi 14T Pro, bir tipster tarafından paylaşılan bilgilere göre 50 megapiksel Samsung S5KJN1 telefoto sensör ile donatılabilir. Xiaomi 14T Pro'nun, bu yılın ilerleyen dönemlerinde uluslararası pazarlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Akıllı telefonun beklenen çıkışı öncesinde, yeni bir sızıntı cihazın olası kamera özelliklerini ortaya çıkardı. Bir tipstere göre, Xiaomi 14T